Adatvédelem!

Akár minőségi termékeink egyikét szeretné megvásárolni, vagy bármely más szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, a VEKTOR Holding Kft.-nél Önt megilleti adatainak bizalmas kezelése és védelme.

Éppen ezért szeretnénk tájékoztatni személyes adatainak védelméről. Az alábbiakban tájékoztatjuk, hogy milyen adatokat kérünk Öntől, hogyan használjuk, javítjuk vagy cseréljük azokat. Röviden ismertetjük adatvédelmi rendszerünk működését és az adatok biztonságos tárolásának módját.

Miközben oldalunkat használja, hozzájárul ahhoz, hogy a VEKTOR Holding Kft. gyűjthesse és használja az információkat. Személyes adatok: A regisztrációnál vagy az ajánlat kérésnél  megadott információk egy része tárolásra kerül az Ön "Személyes adatai"-nál.

Érdeklődők: Minden Érdeklődőnek, aki regisztrálja magát a VEKTOR Holding Kft. Weboldalán, saját nevét, postai címét , e-mail címét és telefonszámát, stb. kell megadni. Ezután a VEKTOR Holding Kft. kéri az  Érdeklődőit, hogy válasszanak egy érvényes bejelentkezési nevet (Nick) és egy jelszót (Password). A VEKTOR Holding Kft. ezeket az információkat az írásbeli információ küldési folyamat megkönnyítéséhez, az ajánlat kérés leadásához valamint probléma esetén az Érdeklődővel való kapcsolatfelvételéhez használja.

A Regisztráció gomb megnyomásával az Érdeklődő beleegyezik abba, hogy adatait a VEKTOR Holding Kft. az ajánlat kérés teljesítése érdekében felhasználja.

A VEKTOR Holding Kft. vállalja, hogy az Ön adatait az ajánlat kérés teljesítéséhez szükséges mértéken túl nem szolgáltatja ki harmadik félnek.